Удружење студената Високе школе техничких струковних студија и Факултета техничких наука у оквиру другог Student opena, организовали су турнир у малом фудбалу на коме је учествовало чак 17 екипа. 

 

student open 1

 

student open 3

 

Више од 300 студената протеклих недеља се такмичило у кошарци, стоном тенису, шаху и малом фудбалу, а новина је да ће ове године учествовати и студенти из других градова.

 

student open 2 student open 4

 

- Student open је и ове године наишао на добар пријем код студената, учествовало је више од 300, а као што видите имали смо и велики број навијача. Само затварање ће бити 28. априла у хали КК Борац где ће се одиграти ревијалне кошаркашке утакмице између студената из Чачка и студената из других градова Србије. На самом затврању биће уручени пехари и медаље за најбоље екипе и спортисте. Захвалио бих се свима који су учествовали у организацији и свим спонзорима који су нам помогли да организујемо Student open, посебно КК Борац без чије помоћи такмичење не би било организовано на најбољи начин. Надам се да ће следеће године манифестација бити још боља,  каже  председник Удружења студената Високе школе техничких струковних студија Марко Глибић.

 

Студент продекан на Факултету техничких наука Петар Вујовић, каже да је други Student open много бољи него први што потврђује број екипа на такмичењу, али и чињеница да долазе студенти из других градова Србије.