У четвртак, 27. 11. 2014. године, у Аранђеловцу је организован турнир у малом фудбалу од стране Високе технолошке школе струковних студија Аранђеловац. Студент те школе, Невена Миљковић, је организовала ову спортску манифестацију на коју су се поред студената наше школе одазвали и студенти  Факултета техничких наука из Чачка, Високе медицинске школе струковних студија из Ћуприје, Високе пословне школе струковних студија из Ваљева, Високе техничке школе струковник студија из Крагујевца, Високе технолошке школе струковних студија из Шапца. Такмичењу су поред наведених екипа учествовале и две екипе домаћина.

IMG 8646

Као и пре две године на истом такмичењу које је организовала ова школа, тако и ове године, су наши студенти освојили прво место, док је друго место припало студентима Факултета техничких наука и треће Високој техничкој школи струковник студија из Крагујевца. 

IMG 8555 IMG 8679 IMG 8672 IMG 8675

Уз спортско надметање целу манифестацију је пратило дружење студената и ферплеј игра током целог такмичења. Такмичење и целокупну атмосферу је са својим сјајним фотографијама забележио чачански фотограф, Александар Пешић.

IMG 8621   IMG 8615