Светски дан заштите животне средине

dan zastite zivotne sredineСтуденти еколошког менаџмента ВШТСС нас подсећају на 5. јун - Светски дан заштите животне средине.

Скренули бисмо пажњу јавности на бројне еколошке проблеме и потребу очувања животне средине, и на то да је неопходно да сви активно узмемо учешће у овом јединственом циљу.

Чувајмо наш град и животну средину за будуће генерације !

Упутство за електронску пријаву на Конкурс за упис 2020/2021.

Кандидати који су спречени да се лично пријаве могу обавити пријаву електронским путем. Пријаву за полагање пријемног испита (доступна овде) попунити ручно или откуцати на рачунару. Попуњену Пријаву послати на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. заједно са осталом (скенираном или сликаном) документацијом (копије сведочанстава, дипломе, личне карте и доказ о уплати накнаде за полагање пријемног испита).

КОНКУРС ЗА УПИС НА ОСНОВНЕ СТРУКОВНЕ СУДИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ

КОНКУРС ЗА УПИС НА МАСТЕР СТРУКОВНЕ СТУДИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ  -  Пријава за МСС

ОБАВЕШТЕЊA ЗА СТУДЕНТЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ – НОШЕЊЕ ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ

Обавештавају се студенти да је у просторијама школе обавезно ношење заштитне опреме. Одлуком Владе РС прописане су казне за неношење заштитне опреме и сносиће их лице које не поштује ово обавештење.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТУДЕНТСКИ ДОМ

Обавештавају се студенти који су смештени у Студентском центру Чачак, који ће похађати вежбе и полагати испите у наредном испитном року, да се пријаве на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., ради издавања потврде због правдања свог боравка у студентском дому.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАД БИБЛИОТЕКЕ

Обавештавају се студенти да је за коришћење књига из библиотеке потребно најавити долазак претходни дан, на мејл адресу: dragana.radovic2@gmail.com

 

Још чланака...