Up

Производни менаџмент и предузетништво

Предавање за 20. и 27.03.2020.
7. и 8. вежба - пример
Материјал (03.-30.04.2020.) - 1
Материјал (03.-30.04.2020.) - 2
Материјал (03.-30.04.2020.) - 3
Материјал (03.-30.04.2020.) - 4
Материјал (03.-30.04.2020.) - 5
 
 
Powered by Phoca Download