Обавештавамо студенте прве године мастер струковних студија да ће пријем студената бити одржан усуботу  21.11.2020. године у 10:00, и то према следећем распореду учионица, за сваки студијски програм мастер струковних студија:


СП Електротехника и рачунарство - учионица 111
СП Производно инжењерство - учионица 112

СП Машинство и инжењерска информатика – учионица 117.

Након пријема, студенти прве године мастер студија (I сем.) имаће наставу (од 10:30), по распореду који је доступан на ЛИНКУ.

Настава за студенте друге године мастер студија (III сем.) такође почиње у суботу 21.11.2020. године, по распореду који је доступан на ОВДЕ.

Предмети који нису наведени у распореду (и за прву и другу годину студија) изводиће се менторски, па су студенти у обавези да контактирају предметне наставнике који изводе наставу из тих предмета у текућем семестру и договоре се о даљем раду (наставнике контактирати најраније у понедељак 23.11.2020. године). Имејл адресе наставника доступне су на сајту за струковне студије (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.). Наставници ће обавестити студенте о начину реализације наставе за сваки предмет. За предмете који ће се реализовати online, доступни су кодови предмета на мрежи Yammer.

Наставници који ће у суботу 21.11.2020. држати наставу (према распореду), држаће менторску наставу (консултације) од 12-12:30 часова и за друге предмете које они држе, а који нису предвиђени распоредом за ову суботу.

Студенти који су из здравствених, пословних или других разлога спречени да се појаве на настави у суботу, треба благовремено да контактирају предметне наставнике ради даљег информисања о току реализације наставе.

Подсећамо студенте да су у обавези да свакодневно проверавају сајт за струковне студије, уколико дође до евентуалних промена у распореду или отказивања наставе, у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом. Ношење маске, поштовање дистанце и других препорука су обавезујући за сва лица који се налазе у згради ФТН Чачак.

Свим студентима мастер студија, а посебно студентима прве године, желимо добродошлицу и успешан рад током студија!