Обавештавамо студенте МСС (прве и друге године) да су у обавези да прибаве налог на платформи Office 365, путем које ће се одвијати део наставе у текућој школској години.

Сви студенти који су доставили своје имејл адресе студентској служби примиће ових дана имејл у коме се наводи њихово корисничко име и привремена лозинка за приступ платформи Office 365. Студенти који нису претходно доставили адресу студентској служби треба да напишу имејл администратору платформе са захтевом за доделу налога, по упутствима датим на дну следеће странице: http://www.ftn.kg.ac.rs/Direktorijum/mjanjic//Office365/

По примању упуства за логовање, студенти треба да приступе платформи Office 365, и посебно покрену апликације Yammer и Teams, према следећем упутству. Препорука је да сви студенти активирају своје налоге најкасније до суботе 21.11.2020. године.

Истовремено, студенти ПРВЕ године МСС су у обавези да доставе попуњене ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ предмета (Списак изборних предмета за сваки СП) студентској служби, електронским путем, на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., најкасније до среде 18.11.2020. до 12 часова. На основу тих података биће сачињен распоред наставе.

Ради лакшег опредељивања за изборне предмете, доступне су и књиге предмета са садржајем сваког понуђеног предмета и предвиђеним испитним обавезама:

СП Машинство и инжењерска информатика 

СП Електротехника и рачунарство 

СП Производно инжењерство 

Распоред наставе за ПРВУ и ДРУГУ годину МСС биће објављен током ове седмице на сајту струковних студија и на Yammer платформи.