После укидања Ванредног стања  Школа почиње са редовним радом од 18.маја 2020.године. Рад ће се одвијати  уз све мере заштите и организацију обавеза студената са минимумом  присуства у школи како би се обезбедило одржавање социјалне дистанце и осталих превентивних мера.

Прописани услови рада школе:

  1. Све службе школе раде у редовном термину  од 7.30 до 14.30 часова сваког радног дана
  2. Настава  на основним и мастер студијама  до краја  летњег семестра се и даље одржава електронским путем. Летњи семестар се завршава 29.маја 2020.године. Изузетно, семестар се може продужити до 15 јуна 2020.године за оне предмете на којима нису завршене лабораторијске вежбе.
  3. Лабораторијске вежбе ће се обављати од 18.маја 2020.године према распореду који ће одредити предметни професори и сарадници у договору са студентима.
  4. Консултације са студентима у просторијама школе одржавају се два пута недељно према утврђеном распореду професора и сарадника. Студенти су обавезни да путем мејла најаве свој долазак на консултације.
  5. Априлски испитни рок за студенте основних и мастер студија одржаће се од 01.06. - 15.06.2020.године према  распореду и условима који ће бити накнадно објављени.

                                Секретаријат школе