У среду 1. октобра 2014. године уприличен је свечани пријем студената прве године, иначе јубиларне, 55. генерације која студије започиње у нашој школи. У препуном амфитетатру бруцоше су поздравили директор школе др Дојчило Сретеновић и председник Удружења студената ВШТСС  Марко Глибић. Директор школе је студентима честитао на положеном пријемном испиту и пожелео да студије на време приведу крају, изразивши уверење да ће они бити међу првим генерацијама која ће имати могућност да студира и на мастер струковним студијама.

DSC 0353 DSC 0363 DSC 0366

У име града Чачка окупљенима се обратио помоћник градоначелника Александар Дачић, а испред Студентског центра Чачак говорила је и Касија Вукајловић. Музички део програма музицирањем на флаути обележиле су Мина Цветковић и Анђела Тодоровић, ученице средње музичке школе  Др Војислав Вучковић из Чачка.

DSC 0331 DSC 0376 DSC 0402

Свечаном пријему присуствовали су многобројни гости, студенти виших година и запослени на ВШТСС Чачак.  

Истог дана у Високошколској јединици у Лазаревцу свечаним пријемом студената прве године обележен је почетак нове школске године.

 

Laz1 Laz2 D Brajovic

Десету, јубиларну генерацију студената која студије започиње у акредитованој издвојеној високошколској јединици наше школе, поздравио је др Драган Брајовић, заменик директора школе и шеф ВЈ. Студентима су срећан почетак студија пожелели и Весна Драгић, референт, Драго Мајкић, сарадник за математику, Миленко Добријевић, сарадник за електротехнику и Ненад Поповић, сарадник за информатику.