МОДЕРНА ЗНАЊА У ШКОЛИ СА ТРАДИЦИЈОМ

 • Пријава
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Поља означена * су обавезна.

  flag

Основне струковне студије

Студентски стадард и Студентски центар

 

Студенти имају могућност стипендирања и кредитирања, а онима који сами плаћају школовање, омогућено је плаћање у више месечних рата. Школарина износи 70.000 динара (на 10 -12 рата). Самофинансирајући студенти могу стећи статус буџетског студента ако остваре одговарајући успех на испитима и упишу другу односно трећу годину студија са максималним бројем скупљених бодова.

studentski centar Cacak

У непосредној близини Школе, налази се Студентски дом за смештај студената и Студентски ресторан. Буџетски студенти који немају пребивалиште на територији општине Чачак могу конкурисати за смештај у дому, док услуге студентске мензе могу користити и буџетски и самофинансирајући студенти, назависно од места становања. Студенти имају студентско осигурање и здравствену заштиту.

sc9

Како и када се уписати шк. 2017/18?

ПРИЈЕМНИ ИСПИТ и предаја докуменатаТермин пријемног испита за упис у школску 2017/18. годину биће објављен сходно тексту конкурса за упис нове генерације студената шк. 2017/18. када конкурс буде објављен од стране надлежног Министарства. 

По правилу, пријем докумената је крајем јуна, а полагање пријемног испита 3 или 4. јула.

Кандидати полажу пријемни испит из МАТЕМАТИКЕ или ТЕСТА ЗНАЊА, по избору.

Можете преузети примере тестова за полагање пријемног испита из МатематикеТестa знањакао и Информатор који садржи детаљне услове уписа, наставне планове и програме и oстала упутства у вези са уписом на ВШТСС Чачак.

Детаљна упутства о упису на секцији УПИС 2017/18.

Бесплатна припремна настава

Школа и ове године организује бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита коју држе наставници и асистенти школе. Припремна настава ће се реализовати у просторијама Школе по распореду који ће бити накнадно објављен.

prijemni ispit

За припрему пријемног испита користи се Збирка за полагање пријемног испита, која се може купити у Школи или поручити телефоном.

Пријављивање заинтересованих за припремну наставу је путем телефона 032-222-321 сваког радног дана од 8-15, средом од 8-17 часова или преко овог формулара.

УПИС 2017/2018.

Висока школа техничких струковних студија у школској 2017/2018. години уписује 330 студената (264 буџет, 66 самофинансирање) на следеће акредитоване студијске програме:

       Модул 1:   Електроенергетика (52 буџет)
       Модул 2:   Електроника и рачунарство (30 буџет)

2. МАШИНСТВО И ИНЖЕЊЕРСКА ИНФОРМАТИКА

       Модул 1:   Инжењерска информатика (62 буџет)
       Модул 2:   Производно машинство (20 буџет)

3. ГРАФИЧКА ТЕХНИКА (40 буџет)

4. ПРОИЗВОДНИ МЕНАЏМЕНТ (60 буџет)

Ви сте овде: Почетна Упис Основне струковне студије