УПИС 2018-2019: Припремна настава за полагање пријемног испита

Заинтересовани кандидати за припремну наставу за полагање пријемног испита треба да се пријаве на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Припремна настава биће организована сваке суботе, почев од 12.05.2018. године у просторијама школе по сатници која ће бити накнадно објављена. Пробни пријемни испит одржаће се 23. јуна 2018. године. Збирка са задацима за припрему доступна је у скриптарници школе или се може поручити путем телефона 322-321.

Празник рада

1 maj prПоводом државног празника - Празника рада, Школа неће радити од 30. априла до 02. маја 2018. године. Први радни дан након празника је четвртак 03. мај 2018. године.

Надокнада наставе за радни дан, понедељак 30. април 2018. године, одржаће се у договору са предметним наставницима.

ВШТСС на сајму ИНДЕКС 2018.

Index 2018 CaНа овогодишњем сајму образовања ИНДЕКС 2018, који иначе традиционално организује Туристичка организација Чачак, наша школа промовисала је упис на основне струковне студије за наредну академску годину. Највеће интересовање матураната чачанских средњих школа влада за студијски програм који је акредитован прошле године: Информационе технологије. На сајму је учествовало 40 високих школа и факултета из Србије. Штанд су уредили студенти друге године Електротехничког одсека Илија Јечменица и Милош Вујовић.

Представљен пројекат ФЛУО ГЕНЕРАТОР

FluoG 2018У оквиру сарадње Високе школе техничких струковних студија и Факултета техничких наука са банком Societe Generale представљен је конкурс ФЛУО ГЕНЕРАТОР за најбоље студентске иновације.

Циљеве и правила пројекта су студентима објаснили представници Societe Generale банке Маријана Павловић, Јелена Станојловић и креатор пројекта Рафаел Аријаг из Француске. >>>

Одржан САЈАМ НАУКЕ

sajam nauke 2018 GMТехничка школа ,,Јован Жујовић'' у Горњем Милановцу била је домаћин Сајма науке 14. и 15. марта ове године. Сајамски штанд наше школе уредио је Илија Јечменица, студент друге године електротехничког одсека.

Поред експоната који су привукли пажњу посетилаца, интересовање је владало за издавачку делатност школе и програме основних студија.

Још чланака...