Студент опен

 

Турниром у стоном тенису завршен је први Студент опен, спортско такмичење у коме су учествовали студенти чачанских високошколских установа.

 

tenis 2 tenis 4 stoni ten 5

 

Студент опен почео је у априлу месецу такмичењем у кошарци, затим је настављен организацијом турнира у фудбалу, па у шаху и на крају такмичењем у стоном тенису. Интересовање студената је увек било изнад очекивања па су организатори били на слатким мукама  како организовати групе и такмичења. У стоном тенису учествовала су 24 такмичара, мада је интересовање било далеко веће. Нажалост, због простора и обавезе да се турнир заврши у једном дану многиће сачекати неку другу прилику. Удружења студената за следећу годину планирајуда Студент опен буде далеко масовнији спортски догађај и то тако што ће се укључити студенти из околних градова.

 

- У сарадњи са Удружењем студената Високе школе техничких струковних студија организовали смо спортско такмичење Студент опен како би обогатили садржаје за наше студенте. Студенти су се одазвали у великом броју што нам је обавеза да следеће године будемо још бољи. Наша идеја је да у такмичење укључимо и студенте из других градова, каже Алекса Милојевић, председник Студентске уније Факутета техничких наука.

Марко Глибић, председник Удружења студената Високе школе техничких струковних студија каже да је у целом догађају учествовало више од 300 студената.

 stoni ten 3 tenis 3 

 

- Турниром у стоном тенису завршавамо Студент опен, спортску манифестацију у којој је учествовало више од 300 учесника што је било изван свих наших очекивања. Турнир је протекао у сјајној атмосфери, у добром дружењу и фер надметању и навијању. Ово такмичење је послужило као припрема за студенте Високе школе јер нас очекује такмичење на Сусретима високих школа у Грчкој, манифестацији где су до сада наши представници освајали увек прва места. Захваљујем се на сарадњи Студентској унији Факултета техничких наука и нашим образовним установама, Високој школи, као и спонзорима, а пре свега директору КК Борац који нам је доста помогао, рекао је Глибић.

Победницима турнира додељиване су медаље и пехари, али је превасходни циљ био дружење и забава.