На ВШТСС обележена школска слава Свети Сава

Skolska slava 2019На Високој школи техничких струковних студија Чачак је освешћивањем славског колача и жита у присуству свештеника Чачанске цркве Рајка Рајичевића и свечаним ручком обележена школска слава Свети Сава. 

Домаћин славе, Братислав Чукић, пожелео је присутним студентима, запосленима и гостима да се и даље окупљају у здрављу и весељу у ВШТСС, у духу светосавске науке  и духовности. Слави су присуствовали представници општине Чачак, Студентског центра и Факултета техничких наука.

На ВШТСС Чачак одржана међународна конференција о утицају климатских промена на здравље становништва

Konf klimatske promene 2018 1Висока школа техничких струковних студија из Чачка по други пут била је домаћин међународног научног скупа. Овогодишња тема конференције је  утицај климатских промена на здравље становништва.

Према речима директора ВШТСС др Драгана Брајовића тенденција школе је да сваке године има актуелне теме које ће се обрађивати кроз радове страних и наших професора. На конференцији предавања су одржале и колеге из Бугарске, Републике Српске и Црне Горе. >>>

НОВО РАДНО ВРЕМЕ СТУДЕНТСКЕ СЛУЖБЕ ВЈ ЛАЗАРЕВАЦ

СВАКОГ РАДНОГ ДАНА ПРЕМА СЛЕДЕЋЕМ РАСПОРЕДУ:

 - Понедељак, уторак, четвртак, петак од 09.00 – 12.00 часова

- среда од 14.00 – 17.00 часова

 

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА ТЕЛЕФОНЕ:   

011/8127-097                  064/852-55-39

Студенти у акцији добровољног давања крви

Dobrovoljno davanje krvi m 2018На Високој школи техничких струковних студија Чачак 12. децембра 2018. године организована је акција добровољног давања крви.

Студентски парламент Високе школе техничких струковних студија је организовао ову акцију у сарадњи са Црвеним крстом и трансфузијом крви. Акцију су подржали студенти са Агрономског факултета и Факултета техничких наука.

Одзив студената на ову акцију био је веома успешан и крв су дала 22 студента, од чега је чак 12 студената крв дало први пут.

Још чланака...