Састанак са студентима из ВЈ Лазаревац

У среду, 16.октобра 2019.године у 14 часова у учионици број 115, одржаће се састанак са судентима друге и треће године студија из ВЈ  Лазaревац и наставника који држе наставу на студијским програмима: Електротехника и рачунарство модул - Енергетика и Машинство и  инжењерска информатика модул - Инжењерска информатика по наставним плановима из 2012. године.
На састанку ће се договорити реализација наставе за текућу школску годину.

Обавештење о упису студената којима истиче рок за завршетак студија

По препоруци Министарства просвете, науке и технолошког развоја, студенти којима је истекао, Законом о високом образовању прописани рок за завршетак студија (у двоструком броју школских година потребних за реализацију студијског програма), омогућено је да, на лични захтев у школској 2019/20. години задрже статус студента.

Свечани пријем студената прве године

Svecani prijem studenata 2019Свечани пријем студената прве године заказан је за понедељак  30. септембра 2019. године у 12 часова у амфитеатру 111. Након тога, уследиће радни састанци са студентима по следећем распореду:

- Студенти Електротехничког одсека (Електроенергетика, Електроника и рачунарство, Информационе технологије) - амфитеатар 111.

- Студенти Машинског одсека (Инжењерска информатика и  Производно машинство), Графичког одсека и Одсека за менаџмент (Производни менаџмент, Еколошки менаџмент) - сала 115.

Обавештење о почетку наставе

Настава за студенте I године у школској 2019/2020. години почиње у уторак 01. октобра 2019. године по објављеном распореду, а за студенте II и III године, почиње у понедељак, 14. октобра 2019. године, према распореду који ће бити накнадно истакнут на сајту Школе.

Још чланака...