УПИС НА СЛОБОДНА МЕСТА

 

УПИС КАНДИДАТА КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ ПРИЈЕМНИ НА ДРУГОЈ ВИСОКОШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ

ОБАВЕШТАВАМО СВЕ КАНДИДАТЕ КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ НА ДРУГОЈ ВИСОКОЈ ШКОЛИ или ФАКУЛТЕТУ У ЈУНСКОМ УПИСНОМ РОКУ,  ДА СЕ МОГУ УПИСАТИ НА СЛОБОДНА МЕСТА НА ВИСОКОЈ  ШКОЛИ ТЕХНИЧКИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ЧАЧАК.

Молба за признавање положеног пријемног испита на другој високошколској установи предаје се у канцеларији 24. Високе школе техничких струковних  студија Чачак, Светог Саве 65. Захтев се може предати до 15. јула 2019. године.

Обавештење – УПИС 2019.

ПРОДУЖАВА СЕ ПРИЈЕМ ДОКУМЕНАТА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА И УПИС НА СТУДИЈЕ - ДО 03. ЈУЛА 2019. ГОД.

Могу се пријавити кандидати са завршеном ТРОГОДИШЊОМ И ЧЕТВОРОГОДИШЊОМ средњом школом.

ОБАВЕШТАВАМО СВЕ КАНДИДАТЕ КОЈИ СУ ПОЛОЖИЛИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ НА ДРУГОМ ФАКУЛТЕТУ ИЛИ ВИСОКОЈ ШКОЛИ У ЈУНСКОМ УПИСНОМ РОКУ,  ДА СЕ МОГУ УПИСАТИ НА СЛОБОДНА МЕСТА НА ВИСОКОЈ  ШКОЛИ ТЕХНИЧКИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ЧАЧАК.

Кандидатима, који су ПОЛОЖИЛИ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ на другим високошколским установама, биће признат пријемни испит и могу се уписати до 15. јула 2019. год. на буџетско студирање, уколико су остварили најмање 50 бодова (успех из школе + пријемни)

Молба за признавање положеног пријемног испита на другој високошколској установи предаје се у канцеларији 24. Високе школе техничких струковних  студија Чачак, Светог Саве 65. Захтев се може предати до 12. јула 2019. године.                                                                                                                                                       
26.06.2019.
Комисија за упис
Високе школе ТСС Чачак

Реализована практична настава у компанији „СЛОБОДА“ Чачак

peraksa Sloboda 1Студенти треће године Производног менаџмента успешно су завршили Практичну наставу, у Компанији „Слобода“ Чачак, под менторством професора др Радисава Ђукића.

У просторијама „Кабинета за Производно инжењерство и инжењерски менаџмент“, који се налази у Компанији, студенти су вредно радили и слушали предавања како својих професора тако и еминентних стручњака запослених у Компанији „Посебна пажња била је усмерена на упознавање са конструктивно-технолошком и производно-финансијском документацијом сложеног производа како би студенти стекли практична знања и вештине из организације, припреме и планирања производње“, истиче професор Ђукић.

ВШТСС има вишедеценијску сарадњу са Компанијом „Слобода“ Чачак и овом приликом им се захваљујемо.

Још чланака...