Pearson VUE тестинг центар

 Microsoft Logo 1024x334  AUTHORIZED EDUCATION PARTNER

 

Висока школа техничких стуковних студија у Чачку је чланица Microsoft Dynamics Academic Alliance и има ексклузивно право да студентима организује обуке према Microsoft Dynamics Certificate Program-у. У сарадњи са корпорацијом Microsoft сви заинтересовани и студенти наше школе имају могућности да своје знање прошире и унапреде у складу са Microsoft образовним програмом.

 

ВШТСС  ЧАЧАК  ОРГАНИЗУЈЕ  СЛЕДЕЋЕ  КУРСЕВЕ:

Microsoft курсеви:

Програмерски курсеви:

- Microsoft Dynamics 365

- Microsoft Azure

- Microsoft 365

- Windows Server 2016 

- Microsoft Modern Desktop Administrator

- Microsoft Skype for Business 2015/2019

- Microsoft Office 365

- Microsoft Exchange Server 2016

- System Center 2016

- SharePoint Server 2016

- Програмски језик C SHARP

- Програмски језик JAVA- основни ниво

- Програмски језик JAVA- напредни ниво

- PHP са основама МySQL

- Базе података и SQL

- Програмирање у Android-у

 

 

PearsonVUE

ВШТСС Чачак је једини ауторизовани Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) Тест Центар у централној, западној и источној Србији.

Pearson VUE је водећи светски провајдер за услуге сертификације, присутан у више од 140 земаља и располаже мрежом партнера који испоручују испите кандидатима по прописаним стандардима које Висока школа техничких струковних студија из Чачка испуњава (прилагођена просторија, рачунари и безбедно окружење…).

ВШТСС Чачак обезбеђује полагање испита за добијање сертификата многих познатих компанија као што су: Microsoft, CISCO, SIEMENS, Adobe, Oracle, Intel, Red Hat, SAP, Novell, IBM, CompTIA, Linux Professional Institute, Informix Softvare, итд.flajer testing 3

 

Полагање званичних испита има велике предности. Сертификација омогућава потврђивање знања и стицање међународно признатог звања. Стицањем сертификације, доказује се знање и спремност за даље усавршавање, што је предуслов за останак на тржишту где постоје свакодневне измене технологије. Сви сертификати су међународно призанти чиме се омогућава стицање додатних титула и напредак у каријери.

Право на одређени сертификат стиче се након полагања испита или групе испита. Испити се полажу у просторијама Тестинг центра Високе школе под надзором стручног  администратора и у прописаним условима. Увид у комплетну листу испита који се могу полагати налазе се на сајту www.pearsonvue.com.

Заказивање полагања испита у тест центру можете извршити на два начина:

  - преко сајта фирме PearsonVUE на адреси  www.pearsonvue.com

  - код нас, доласком до тестинг центра или контактом на email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Контакт телефони:   064/852 55 29;   064/852 55 21;   032/302 796